• Slide1
  • Slide2

OM REJSELEDEREN

Din rejseleder er dansk og taler og forstår engelsk. Mange har tidligere rejst med os som rejseleder eller sprogelev. Alle vore rejseledere har ren straffe- og børneattest og vigtigst af alt, så har de selv rejseerfaringer og en naturlig interesse for at være sammen med unge mennesker. Det er vigtigt for os, at din rejseleder kan være både din ven og en støtte for dig, når du har brug for hjælp.  

Rejselederen er med dig og din gruppe på hele din sprogrejse – fra afrejsen i Københavns Lufthavn, hver dag efter skoletid, i fritidsaktiviteter og på udflugter og til du lander vel hjemme igen efter endt sprogrejse. Du vil altid kunne få hjælp af din rejseleder. Vores rejseleder er ansat af os og er vores mand i marken. Derfor skal rejselederen ikke bruge tid på at undervise, lave aktiviteter eller andet. Alt det står vore professionelle internationale sprogskoler for. 

Rejselederens primære opgave er at varetage din velfærd, være din ven og fortrolige og dit sociale sikkerhedsnet – så hvis du ikke smiler, finder rejselederen ud af, hvorfor og får dig til at smile igen, så du får en rigtig god sprogrejse. Brug din rejseleder som din ven og del både dine bekymringer og glæder med ham/hende. Vi er alle interesserede i, at du føler dig tryg på hele din sprogrejse og får den bedste sommerferieoplevelse. 

MØD VORE REJSELEDERE FOR SPROGREJSERNE I 2017

Bournemouth 26. juni

26. juni – 16. juli 2016
Navn: Ane Møbius Rahbek
Alder: 21 år
Beskæftigelse: Læser medievidenskab i Odense


Ane læser medievidenskab på 4. semester på Syddansk Universitet i Odense. Ane elsker at rejse og rejser meget gerne alene. Hvis hun ikke er ude at rejse, er hun ved at planlægge den næste rejse. Hun har selv været på sprogrejse hele to gange, så hun kender til de tanker og følelser, der følger med, når man rejser ud.

Ved siden af studiet er Ane aktiv i det international miljø i Odense. Her er hun buddy for udenlandske studerende, så de hurtigt falder til og får sociale relationer til andre unge i byen.

Det er anden gang, Ane skal være rejseleder for en af vore grupper. Hun var også i Bournemouth sidste år, så hun glæder sig til at vise byen til den nye gruppe.
Bournemouth 26. juni

Bournemouth 17. juli

17. juli – 6. august 2016
Navn: Louise Skyttegaard Pedersen
Alder: 24 år
Beskæftigelse: Læser til lærer i Odense


Louise læser til lærer på andet år på University College Lillebælt i Odense. Hun vil gerne bruge uddannelsen til at undervise børn og unge i folkeskolen.

Louise har været udvekslingsstudent i Brasilien, og hun har arbejdet som au pair i Barcelona, hvor hun passede tre drenge. Derudover fungerer Louise som studieassistent på sin uddannelse og er tilkaldevikar på en lokal folkeskole.

Det er første gang, Louise skal være rejseleder for en af vore grupper. Hun glæder sig til at opleve Bournemouth og være med til at skabe gode minder og sprogkundskaber.
Bournemouth 17. juli

Taunton 3. juli

3. juli – 17. juli 2016
Navn: Dennis Kildegaard
Alder: 30 år
Beskæftigelse: Lærer på folkeskole i Sønderborg.


Dennis er i gang med sit første job som lærer i Sønderborg, hvortil han er flyttet efter uddannelsen som lærer i Odense. Han har bl.a. engelsk som linjefag. Under uddannelsen læste han et semester på Bradford College i England.

I sin fritid har Dennis trænet U14/U13 fodbold drenge. Dennis har desuden været rundviser i Den Fynske Landsby og privatunderviser. Som lærer og fodboldtræner har Dennis en naturlig interesse for at være sammen med unge. Det er anden gang, Dennis skal være rejseleder for en af vores sprogrejsegrupper. Sidste år var han i Torquay, så han glæder sig til at opleve en traditionel engelsk kostskole.
Taunton 3. juli

Oxford 26. juli

26. juni – 9. juli 2016
Navn: Natasja Lundehøj Hedegaard
Alder: 23 år
Beskæftigelse: Læser dramaturgi i Aarhus


Natasja læser dramaturgi på Aarhus Universitet på 2. semester. Hun vil gerne bruge uddannelsen til at undervise børn og unge i drama og engelsk.

Natasja har i gymnasietiden været frivillig og næstformand hos Ungdommens Røde Kors, hvor hun har arbejdet med unge med forældre af anden etnisk herkomst. Hendes sabbatår blev brugt som au pair i England hos to forskellige familier, og så benyttede hun lejligheden til at rejse rundt i England. Natasja kender derfor England rigtig godt og er vant til at have med unge mennesker at gøre.

Det er anden gang Natasja skal være rejseleder. Sidste år var hun på kostskolen Framlingham, så hun glæder sig til at gå på oplevelse i Oxford sammen med den nye gruppe.
Oxford 26. juli