• Slide1
  • Slide2

INFORMATION

Om sprogrejser med rejseleder

Vore sprogrejser med rejseleder er for unge på 12-17 år i sommerferien og 10-17 år i påske- og efterårsferien, som gerne vil på en sprogrejse til England under trygge forhold uden at gå på kompromis med kvaliteten af undervisningen. 

Sprogrejserne varer 2-3 uger i sommerferien og 1-2 uger i påske- og efterårsferien. Du kan vælge imellem 3 meget forskellige destinationer - Sherborne, York og Oxford. På alle sprogrejserne får du undervisning på en professionel og godkendt sprogskole på niveaudelte internationale hold. 

Du rejser sammen med en lille gruppe danske elever og en dansk rejseleder, der er med for din skyld. Sprogskolerne sørger for al undervisning, aktiviteter og udflugter, så rejselederen kan koncentrere sig om, at du har en god sprogrejse. Vore grupper er meget små med maks. 15 danske elever i hver gruppe. 

I menuen for oven kan du læse mere om de forskellige destinationer, rejselederne, rejsen m.m. og se masser af billeder fra tidligere sprogrejser. 

Klik på det lille plustegn ud for Information i venstre side - her finder du informationer om alle elementer i vore sprogrejser med rejseleder som sprogskolerne, undervisningen, indkvarteringen og fritiden. Her skulle du gerne få svar på de spørgsmål, du sikkert sidder med. Hvis du ikke finder de svar, du søger, er du altid velkommmen til at kontakte os.Vi træffes både på telefon 7475 0844 og e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.