• Slide1
  • Slide2

SPROGREJSE MED REJSELEDER

Find alle informationer i menuen til venstre


I sommerferien arrangerer vi sprogrejser med dansk rejseleder på 2 og 3 ugers varighed til England for unge på 12-17 år. I påske- og efterårsferien kan unge på 10-17 år tage en eller to uger til York i England. 

En sprogrejse med rejseleder er for dig, der gerne vil have trygheden ved at have en voksen ansvarlig dansker med på din sprogrejse. Er du ikke rejsevant, og har du det bedst med at være i dine vante omgivelser, kan det være en god idé at have en gruppe af nye danske venner og en voksen med på sprogrejsen, så også du kan få en oplevelse for livet og forbedre dine sprogkundskaber. 

Små grupper
Vi samler en lille gruppe på maks. 15 danske elever, som rejser til England sammen med en dansk rejseleder. I rejser sammen til en international sprogskole i England, hvor der går op til 300 elever fra mange forskellige lande. På sprogskolen modtager du undervisning på et niveaudelt internationalt hold den ene halvdel af dagen. Den anden halvdel af dagen har du aktiviteter, udflugter og hygger med de andre elever - både de danske og internationale elever, så du får brugt sproget aktivt. Vi lægger stor vægt på, at din sprogrejse er international, derfor er der aldrig mere end én dansk gruppe på sprogskolerne på samme tidspunkt. 

Stort sprogligt udbytte
Både i skolen, under fritidsaktiviteterne, hos familierne og på kollegierne får du mulighed for at tale det sprog, du er rejst ud for at lære. Bortset fra din danske rejseleder er der ingen af de voksne, du har kontakt med, som forstår dansk. Du er derfor nødt til at tale engelsk både med dine lærere, dine fritidsledere, din værtsfamilie og de ledere, der har opsyn med jer på kollegierne. Det er noget, der kan mærkes efter nogle ugers sprogrejse, hvor du i de fleste af døgnets timer ikke har haft lejlighed til at tale dansk.

En sprogrejse med rejseleder er en oplevelse for livet. Du får en tryg og lærerig sprogrejse, hvor du samtidig har det sjovt med dine nye danske og internationale venner.