• Slide1
  • Slide2

Velkommen

Der er en verden at opleve – og du kan starte dine oplevelser ved at tage en tur rundt på vore to hjemmesider.

Gode sprogkundskaber bliver stadig vigtigere – især for os som borgere i et land med et sprog, der er meget lidt udbredt. Det kan være nødvendigt at styrke kundskaberne for at følge med i skolen, forbedre sine jobsøgningsmuligheder, forberede sig til en uddannelse eller af ren og skær interesse for en kultur og et land.
Den bedste måde at lære et sprog på er ved at omgive sig med og leve i sproget. Det gør du ved at opholde dig i et land, hvor sproget tales som modersmål. På en sprogrejse har du undervisning med rettelse af grammatik og udbygning af ordforråd, du lærer om talemåder, ordsprog m.m. Mange sprog tales i flere lande med forskellige kulturer, som er med til at give sproget mange nuancer og stor charme.

Bundgård Sprogrejser udbyder en bred vifte af sprogkurser verden over. Kurserne varetages af internationale professionelle sprogskoler, som vi har udvalgt som de bedste på markedet. Vi har sendt danskere på sprogrejse siden 1989, så vi har stor erfaring, og mange af vore sprogskoler har vi arbejdet med i mange år.
Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakt os på tlf. 7475 0844 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vi er altid klar med ekstra informationer, og vi besvarer gerne alle dine spørgsmål.