• Slide1
  • Slide2

HVEM ER VI

En personlig rejse - et personligt rejsebureau

VORES BAGGRUND

Bundgård Sprogrejser formidler sprogrejser af høj kvalitet for både børn, unge, voksne og grupper. Siden 1989 har vi sendt kursister til lande i Europa, Nord-, Mellem- og Sydamerika, Sydafrika, Asien, Australien og New Zealand.
Vi samarbejder med nøje udvalgte sprogskoler - dem vi finder er de bedste internationalt anerkendte sprogskoler med erfarne lokale lærere. Vi arrangerer hele din sprogrejse med undervisning, indkvartering, rejse og forsikringer. Ønsker du ikke at købe hele pakken, men f.eks. kun sprogkurset, kan dette også lade sig gøre.

Vi ved, at en sprogrejse er en meget personlig rejse og ikke kan sammenlignes med den årlige charterrejse. Vi ved, at du har et meget specifikt formål med din sprogrejse; Den skal være med til at præge din fremtid. Vi har det derfor også rigtig godt med at være det lille og personlige bureau, hvor vi går højt op i hver enkelt elevs sprogrejse – allerhelst vil vi gerne med i kufferten.
Vi foretrækker at samarbejde med selvstændige sprogskoler og undgår gerne de store kæder. Det er vigtigt for os, at den personlige service, du får hos os fortsætter, når du kommer ud på sprogskolen.

INTERNATIONALITET

Vi går meget op i, at din sprogrejse er så international som mulig, så du får de bedste muligheder for at øve sproget i praksis. Der går op til 300 elever på sprogskolerne om sommeren. Eleverne kommer fra forskellig lande verden over, der alle er rejst til f.eks. England i nogle uger i sommerferien med samme formål - at forbedre deres engelsk og samtidig have en god ferie.

SMÅ GRUPPER MED REJSELEDER

Vores grupper for unge er med vilje meget små med maks. 15 elever, og vi har aldrig to grupper på samme sprogskole på samme tidspunkt. Des færre danskere på skolen, des flere muligheder har du for at bruge det engelske sprog - det er jo derfor, du er taget på sprogrejse! De andre internationale elever er du sammen med i undervisningen, aktiviteterne og indkvarteringen, så du får brugt sproget mest muligt. Få danskere på sprogskolen sikrer, at du får en meget international sprogrejser samtidig med, at du har trygheden ved at rejse sammen med andre danske elever. Ud over eleverne i gruppen, har du også en voksen dansker med som rejseleder, som du ser dagligt og kan benytte alt efter dit behov.
Vores erfaring med små grupper er desuden, at I passer rigtig godt på hinanden - der er ikke nogen, der får lov til at stikke ud fra det sociale - alle er en del af fællesskabet, og der bliver som regel grædt en del tårer ved bagagebåndet i København ved hjemkomsten.

 

PERSONALET

Hos Bundgård Sprogrejser er vi altid klar ved telefonerne til at vejlede dig om sprogkurser, studieture, high school eller college. Træffer du os ikke på telefonen, så send en mail, og vi ringer dig op eller sender det materiale, du har brug for.


Anne

Bundgård Sprogrejser ledes af Anne Bundegård. Firmaet er familieejet, hvorfor de nære værdier er vigtige. Anne er datter af Vibeke og Olaf Bundgård, som grundlagde Bundgård Sprogrejser i 1989, hvor Anne var teenager, så derfor har hun været med fra begyndelsen. Anne blev i 2001 uddannet Cand Negot fra Syddansk Universitet med engelsk som hovedsprog og tysk som bisprog (uddannelsen binder markedsføring og virksomhedsøkonomi sammen med sprog og kultur). Under uddannelsen arbejdede Anne sideløbende for Bundgård Sprogrejse som rejseleder, udarbejdede prislister og informationsmateriale og deltog på messer. Det er ikke helt det samme som en hverdag på kontoret, så derfor besluttede Anne i 2004 at flytte tilbage til den sønderjyske hjemegn og se nærmere på forældrenes virksomhed. Hun fandt hurtigt ud af, at hjælpe mennesker ud i verden for at blive klogere på sprog og kultur er en helt fantastisk hverdag at have, og i 2012 overtog Anne Bundgård Sprogrejser. Vibeke er stadig en vigtig sparringspartner, og så er hun en stor hjælp i det daglige, hvor hun ofte forkæler børnebørnene.
Igennem årene har Anne boet i Chicago i USA og London i England. Arbejdet som rejseleder på mange forskellige destinationer har ført hende rundt i mange lande. Anne rejser fortsat gerne med venner, mand og børn og besøger desuden sprogskoler og workshops, så snart lejligheden byder sig.

VORES SERVICE

Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde den helt rigtige sprogrejse til dine planer/drømme/ønsker. Det gør vi ud fra samtaler med dig. Derfor stiller vi dig en masse spørgsmål ud fra devisen, des mere vi kender til dig og dine ønsker, des bedre kan vi hjælpe dig med at finde den sprogrejse, der passer bedst til dig.

Udgangspunktet for din sprogrejse er, at du gerne vil dygtiggøre dig i et bestemt sprog som f.eks. engelsk. Nogle sprog tales i flere lande, og det giver dig flere forskellige muligheder for destinationer - f.eks. kan du lære engelsk i England, Skotland, Irland, Malta, USA, Canada, New Zealand, Australien og Sydafrika.
Når du begynder at planlægge din sprogrejse, anbefaler vi, at du overvejer følgende:
Vil jeg på en sprogrejse med rejseleder (for unge på 10-17 år i sommer-, påske- og efterårsferien)?
Vil jeg på sprogrejse på egen hånd (for alle uanset alder og hele året rundt)?
Hvor intensivt et sprogkursus ønsker jeg?
Hvordan vil jeg gerne bo?
Hvad vil jeg gerne opleve i min fritid?

Du kan også have bestemte ønsker til din sprogrejse. Måske ønsker du at opleve en storby, naturen, mulighed for at dyrke en interesse eller kombinere opholdet med frivilligt arbejde. Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har nr. 656. Derfor kan du købe din flybillet genne os. Vi finder sammen med dig den flybillet, der passer bedst til din rejse mod gebyr på kr. 600. Du er også velkommen til selv at sørge for din flybillet.

Vi er der for dig under hele din sprogrejse - fra planlægningen går i gang, til forberedelsen af din afrejse samt under og efter din sprogrejse. Vi er altid parate med gode råd og vejledning. Hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage - du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Der er ingen dumme spørgsmål, kun spørgsmål der endnu ikke er besvaret.

GENERELLE BESTEMMELSER

FLERE INFORMATIONER

Registreringsnummer hos Rejsegarantifonden: 656

CVR-nr.: 14 71 16 43

Udvidet ansvarsforsiking hos Europæiske Rejseforsikring

Momspligtig jvf. særordningen for rejsebureauer

Hvis du gerne vil vide mere om Bundgård Sprogrejser, kan du læse vores historie i artiklen lavet af vores pengeinstitut Sparekassen Bredebro og bragt i deres blad til bankens garanter i september 2006.

LÆS MERE

PERSONDATAPOLITIK

Vi hos Bundgård Sprogrejser ApS tager beskyttelsen af personlige oplysninger alvorligt. Vores databeskyttelsespolitik beskriver, hvordan vi håndterer alle indsamlede personlige oplysninger. Vi videregiver kun de personlige oplysninger (som f.eks. navn, fødselsdato, telefonnummer, præferencer, sygdomme eller andre personlige data) til tredjepart, hvis disse er nødvendige data for at tilrettelægge den bestilte rejse ud fra dine ønsker og på forsvarligt grundlag.

Vi sørger for: - At dine personlige oplysninger er forsvarlig sikret og opbevaret - At vore samarbejdspartnere ligeledes har sørget for at opbevare og sikre personlige oplysninger forsvarligt - At vi indsamler oplysninger udelukkende med din tilladelse - indsamler, og vi sørger for at slette disse, når det ikke længere er påkrævet at opbevare.

Vi arrangerer sprogrejser for unge under 18 år, derfor har vi særlig fokus på at håndtere data både fra den unge og dennes værge/forældre med respekt og diskretion. Hvis du ønsker at opdatere eller slette dine personlige oplysninger hos Bundgård Rejser, skal du anmode om dette skriftligt og i underskrevet tilstand pr. post til: Bundgård Rejser ApS Storegade 35 6780 Skærbæk Tlf. 74750844

1. Hvilke personlige oplysninger indsamles Vi indsamler personlige oplysninger om dig, som f.eks. navn, postadresse, telefonnumre, e-mailadresse, billede, bopælsland, skolenavn, firmanavn og -adresse, evt. sygdomme eller læringsmæssige udfordringer, fødselsdato, ønsker for din rejse, IP-adresse, browser, logfiloplysninger, geografisk placering, oplysninger indsamlet via cookies og lignende. Vi kan også bede om oplysninger om tredjepersoner som forældre/værge eller kontaktperson, mens du er i udlandet. Du er ansvarlig for, at tredjepersoner kender til vores databeskyttelsespolitik og samtykker på dine vegne. Unge under 18 år skal have forældre/værges samtykke.

2. Hvorfor indsamles personlige informationer Vi indsamler personlige oplysninger for at kunne udføre din bestilling til din tilfredshed. Er der oplysninger, du ikke ønsker at give, kan udeladelse have betydning for kvaliteten af dit ophold ved matching af indkvartering, kursus m.m. Da vi håndterer tilmeldinger fra unge under 18 år, beder vi om værges/forældres samtykke til at håndtere den unges personlige oplysninger. Vi beder desuden om personlige oplysninger om værge/forældre som navn, kontaktoplysninger (telefonnumre, e-mailadresse) for den unges sikkerhed. Voksne kan også oplyse tilsvarende personlige oplysninger om en kontaktperson, mens kursisten er i udlandet.

3. Hvor indsamles personlige oplysninger Vi indsamler personlige oplysninger på flere forskellige måder som: - Nyhedsbreve: Vi indsamler navn og e-mailadresse ved tilmelding til vores nyhedsbrev samt åbning og navigation i udsendte nyhedsbreve. - Personlig henvendelse: Vi indsamler personlige oplysninger om dig, når du kontakter os pr. telefon, e-mail, gennem bestilling af informationer på vores hjemmeside, tilmelder dig og deltager i et informationsmøde eller møder os på vores kontor. - Samarbejdspartnere: Vi indsamler personlige oplysninger om dig, når du beder om informationer gennem samarbejdspartnere som Studentum.dk. Vi benytter sociale medier, hvor vi også kan modtage personlige oplysninger, når du interagerer med disse. - Tilmelding: Vi indsamler informationer om dig og dine ønsker for din bestilling, når du tilmelder dig et sprogkursus eller bestiller en rejse over telefonen, via e-mail eller på vore hjemmesider. - Google Analytics: Vi anvender dataanalyseprogrammer som Google Analytics på vore hjemmesider (www.bundgaard-rejser.dk og www.bundgaard-sprogrejser.dk) for at kunne forbedre vores markedsføring. Hertil indsamler Google Analytics informationer som din IP-adresse, geografiske placering, internetudbyder, operativsystem, søgemaskine, søgeord og besøgte sider. Den indsamlede data er anonym og behandles forsvarligt af Google Analytics, der udarbejder statistikker på baggrund af de indsamlede data. Personlige oplysninger indsamles kun ved henvendelse til os via e-mail, personlig henvendelse, tilmelding til kursus eller nyhedsbrev.

4. Hvordan anvender vi personlige oplysninger Når du giver os dine personlige oplysninger ved henvendelse eller tilmelding, giver du os tilladelse til at anvende dine personlige oplysninger for at kunne besvare din forespørgsel, behandle din tilmelding, sende dig nyhedsbrev osv. Dermed giver du også din tilladelse til at nødvendige personlige oplysninger videresendes til de involverede parter (skoler, indkvartering, transport, forsikring m.v.) for gennemførelsen af din sprogrejse. Dine personlige oplysninger opbevares hos os i maksimum 5 år.

Videregivelse af dine personlige oplysninger kan omfatte overførelse af oplysningerne til andre lande. Foregår din rejse uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), kan kontrollen af data være uden for europæisk databeskyttelse, da tredjeparts lande kan have mindre strenge juridiske krav som EU. Enhver deling sker i overensstemmelse med gældende lovgivning, og vi vil træffe alle nødvendige foranstaltninger for at sikre, at involverede tredjemænd giver en tilstrækkelig grad af beskyttelse.

5. Frabedelse om markedsføringsmateriale Det er din ret at kunne frabede dig informationer og markedsføringsmateriale fra os. Du kan sende en sådan anmodning til os skriftligt på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Vores nyhedsbrev kan nemt afmeldes nederst i det senest fremsendte nyhedsbrev. Herefter fjernes dine personlige oplysninger fra markedsføringslister.

6. Dine rettigheder Du har ret til en gang årligt at anmode om en kopi af dine personlige oplysninger og til at rette eventuelle fejl. En sådan anmodning skal rettes til os skriftligt pr. post og i underskrevet stand. Vær venligst opmærksom på, at sletning af personlige oplysninger inden rejsens gennemførelse kan føre til en væsentlig forringelse af din sprogrejse eller en umuliggørelse af gennemførelsen.

7. Sikkerhed Vi har sørget for passende sikkerhed for beskyttelse af dine personlige oplysninger, og det samme har vore samarbejdspartnere. Har du brug for at sende en krypteret mail til os med fortrolige oplysninger, bedes du henvende dig til os, så vi kan fremsende oplysninger om, hvordan dette gøres

  • NYE VENNER

  • OPLEVELSER

  • UNDERVISNING

  • SHOPPING

  • HYGGE

  • SAMMENHOLD