• Slide1
  • Slide2

HVEM ER VI

En personlig rejse - et personligt rejsebureau

VORES BAGGRUND

Bundgård Sprogrejser formidler sprogrejser af høj kvalitet for både børn, unge, voksne og grupper. Siden 1989 har vi sendt kursister til lande i Europa, Nord-, Mellem- og Sydamerika, Sydafrika, Asien, Australien og New Zealand.
Vi samarbejder med nøje udvalgte sprogskoler - dem vi finder er de bedste internationalt anerkendte sprogskoler med erfarne lokale lærere. Vi arrangerer hele din sprogrejse med undervisning, indkvartering, rejse og forsikringer. Ønsker du ikke at købe hele pakken, men f.eks. kun sprogkurset, kan dette også lade sig gøre.

Vi ved, at en sprogrejse er en meget personlig rejse og ikke kan sammenlignes med den årlige charterrejse. Vi ved, at du har et meget specifikt formål med din sprogrejse; Den skal være med til at præge din fremtid. Vi har det derfor også rigtig godt med at være det lille og personlige bureau, hvor vi går højt op i hver enkelt elevs sprogrejse – allerhelst vil vi gerne med i kufferten.
Vi foretrækker at samarbejde med selvstændige sprogskoler og undgår gerne de store kæder. Det er vigtigt for os, at den personlige service, du får hos os fortsætter, når du kommer ud på sprogskolen.

INTERNATIONALITET

Vi går meget op i, at din sprogrejse er så international som mulig, så du får de bedste muligheder for at øve sproget i praksis. Der går op til 300 elever på sprogskolerne om sommeren. Eleverne kommer fra forskellig lande verden over, der alle er rejst til f.eks. England i nogle uger i sommerferien med samme formål - at forbedre deres engelsk og samtidig have en god ferie.

SMÅ GRUPPER MED REJSELEDER

Vores grupper for unge er med vilje meget små med maks. 15 elever, og vi har aldrig to grupper på samme sprogskole på samme tidspunkt. Des færre danskere på skolen, des flere muligheder har du for at bruge det engelske sprog - det er jo derfor, du er taget på sprogrejse! De andre internationale elever er du sammen med i undervisningen, aktiviteterne og indkvarteringen, så du får brugt sproget mest muligt. Få danskere på sprogskolen sikrer, at du får en meget international sprogrejser samtidig med, at du har trygheden ved at rejse sammen med andre danske elever. Ud over eleverne i gruppen, har du også en voksen dansker med som rejseleder, som du ser dagligt og kan benytte alt efter dit behov.
Vores erfaring med små grupper er desuden, at I passer rigtig godt på hinanden - der er ikke nogen, der får lov til at stikke ud fra det sociale - alle er en del af fællesskabet, og der bliver som regel grædt en del tårer ved bagagebåndet i København ved hjemkomsten.

 

PERSONALET

Hos Bundgård Sprogrejser er vi altid klar ved telefonerne til at vejlede dig om sprogkurser, studieture, high school eller college. Træffer du os ikke på telefonen, så send en mail, og vi ringer dig op eller sender det materiale, du har brug for.


Anne

Bundgård Sprogrejser ledes af Anne Bundegård. Firmaet er familieejet, hvorfor de nære værdier er vigtige. Anne er datter af Vibeke og Olaf Bundgård, som grundlagde Bundgård Sprogrejser i 1989, hvor Anne var teenager, så derfor har hun været med fra begyndelsen. Anne blev i 2001 uddannet Cand Negot fra Syddansk Universitet med engelsk som hovedsprog og tysk som bisprog (uddannelsen binder markedsføring og virksomhedsøkonomi sammen med sprog og kultur). Under uddannelsen arbejdede Anne sideløbende for Bundgård Sprogrejse som rejseleder, udarbejdede prislister og informationsmateriale og deltog på messer. Det er ikke helt det samme som en hverdag på kontoret, så derfor besluttede Anne i 2004 at flytte tilbage til den sønderjyske hjemegn og se nærmere på forældrenes virksomhed. Hun fandt hurtigt ud af, at hjælpe mennesker ud i verden for at blive klogere på sprog og kultur er en helt fantastisk hverdag at have, og i 2012 overtog Anne Bundgård Sprogrejser. Vibeke er stadig en vigtig sparringspartner, og så er hun en stor hjælp i det daglige, hvor hun ofte forkæler børnebørnene.
Igennem årene har Anne boet i Chicago i USA og London i England. Arbejdet som rejseleder på mange forskellige destinationer har ført hende rundt i mange lande. Anne rejser fortsat gerne med venner, mand og børn og besøger desuden sprogskoler og workshops, så snart lejligheden byder sig.

VORES SERVICE

Vores fornemste opgave er at hjælpe dig med at finde den helt rigtige sprogrejse til dine planer/drømme/ønsker. Det gør vi ud fra samtaler med dig. Derfor stiller vi dig en masse spørgsmål ud fra devisen, des mere vi kender til dig og dine ønsker, des bedre kan vi hjælpe dig med at finde den sprogrejse, der passer bedst til dig.

Udgangspunktet for din sprogrejse er, at du gerne vil dygtiggøre dig i et bestemt sprog som f.eks. engelsk. Nogle sprog tales i flere lande, og det giver dig flere forskellige muligheder for destinationer - f.eks. kan du lære engelsk i England, Skotland, Irland, Malta, USA, Canada, New Zealand, Australien og Sydafrika.
Når du begynder at planlægge din sprogrejse, anbefaler vi, at du overvejer følgende:
Vil jeg på en sprogrejse med rejseleder (for unge på 10-17 år i sommer-, påske- og efterårsferien)?
Vil jeg på sprogrejse på egen hånd (for alle uanset alder og hele året rundt)?
Hvor intensivt et sprogkursus ønsker jeg?
Hvordan vil jeg gerne bo?
Hvad vil jeg gerne opleve i min fritid?

Du kan også have bestemte ønsker til din sprogrejse. Måske ønsker du at opleve en storby, naturen, mulighed for at dyrke en interesse eller kombinere opholdet med frivilligt arbejde. Vi er medlem af Rejsegarantifonden og har nr. 656. Derfor kan du købe din flybillet genne os. Vi finder sammen med dig den flybillet, der passer bedst til din rejse mod gebyr på kr. 600. Du er også velkommen til selv at sørge for din flybillet.

Vi er der for dig under hele din sprogrejse - fra planlægningen går i gang, til forberedelsen af din afrejse samt under og efter din sprogrejse. Vi er altid parate med gode råd og vejledning. Hvis du har spørgsmål, skal du endelig ikke holde dig tilbage - du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Der er ingen dumme spørgsmål, kun spørgsmål der endnu ikke er besvaret.

GENERELLE BESTEMMELSER

FLERE INFORMATIONER

Registreringsnummer hos Rejsegarantifonden: 656

CVR-nr.: 14 71 16 43

Udvidet ansvarsforsiking hos Europæiske Rejseforsikring

Momspligtig jvf. særordningen for rejsebureauer

Hvis du gerne vil vide mere om Bundgård Sprogrejser, kan du læse vores historie i artiklen lavet af vores pengeinstitut Sparekassen Bredebro og bragt i deres blad til bankens garanter i september 2006.

LÆS MERE

  • NYE VENNER

  • OPLEVELSER

  • UNDERVISNING

  • SHOPPING

  • HYGGE

  • SAMMENHOLD